Mål Foodshaping & Presentation

Vanuit zijn gastronomische ervaring pakte Marijn Roovers het idee op om tools te ontwikkelen waarmee foodprofessionals hun signatuur konden visualiseren. Zo ontstond het creatieve bedrijf Mål.

De mallen worden intussen omarmd door de internationale gastronomische wereld. Van bistro tot sterrenzaak, van banketbakker tot patissier. Marijn Roovers was één van de oprichters van Mål en is nauw betrokken bij de productontwikkeling en merkfilosofie

Signatuur visualiseren

Hij vertelt erover: “Mål Foodshaping & Presentation is een producent van vorm- en presentatiematerialen, die de foodprofessional wil inspireren. Vanuit mijn gastronomische ervaring heb ik samen met anderen het idee opgepakt om vorm- en presentatiematerialen te ontwikkelen waarmee foodprofessionals hun signatuur konden visualiseren. Zo ontstond Mål.”

Innovatieve foodconcepten

Het merk Mål heeft zich intussen bewezen als creatieve partner in foodconcepten. “Het is geen productiebedrijf dat uitsluitend voedselveilige, siliconen mallen op maat maakt, Mål staat bekend om haar innovatieve concepten en hoge servicegerichtheid. Niet voor niets zijn nagenoeg alle toprestaurants, patissiers en cocktailbars in de wereld klant van Mål”, aldus Marijn Roovers.

Servicegericht

Hij wijst nadrukkelijk op de enorme servicegerichtheid van Mål. “Naast de standaard collectie is er ook de mogelijkheid om een custom mal te laten ontwerpen. Vormgeving is daarmee een belangrijk onderdeel van servicegerichtheid. Dat betekent dat we soms de tijd nemen om iets 100% praktisch en uniek te maken. Maar we denken mee met onze opdrachtgevers totdat deze tevreden zijn. Uiteindelijk draait het er immers om dat je als designer unieke foodinnovaties ontwikkelt, nietwaar?”

MRFD bedacht voor Mål Foodshaping & Presentation: de merkfilosofie, naam, huisstijl, producten, website, fotografie, verpakking en instructiefilmpjes.