ByWouter

ByWouter verzorgt masterclasses, wijn- en foodproeverijen, workshops, thuisdiners en events. Het bedrijf van sterrenkok Wouter van Laarhoven ontwikkelde samen met MRFD: een kookboek, recepturen, huisstijl en styling, creatieve input voor ontwerpen van foodpresentaties en servies.

Presentatie op niveau

Zijn gerechten zijn spraakmakend, maar buiten de keuken had sterrenchef Wouter van Laarhoven toch een helpende en creatieve hand nodig. Samen met MRFD ontwikkelde hij manieren om zijn bedrijf ByWouter op niveau te presenteren tijdens masterclasses, wijn- en foodproeverijen, workshops, thuisdiners en events.
MRFD hielp onder meer bij de realisatie van: een kookboek, een meester patissier-portfolio, recepturen, huisstijl en styling, creatieve input voor ontwerpen van foodpresentaties en een servies.

Vormgeving en fotografie

Het meester patissier portfolio dat Marijn Roovers voor ByWouter ontwikkelde, was niet alleen qua vormgeving en fotografie spraakmakend. Ook op technologisch vlak gaf de -ook technisch onderlegde- vormgever zijn visitekaartje af. Het portfolio werd gepresenteerd op een speciaal geprepareerde tablet. (Enter my eye: kom in mijn wereld, kijk in mijn hersenspinsels) In de hoes van de tablet was een chocolademunt met logo van Enter my eye afgebeeld.

Serviescollectie

Voor Deli XL heeft ByWouter in samenwerking met Marijn Roovers Food Design op bijzondere wijze een servies collectie neergezet. Van fotografie tot de totale uitwerking is er aandacht besteed aan een natuurlijk vormgegeven eindproduct. Een overdonderende collectie waar opdrachtgever en uitvoerenden zeer trots op zijn.

Young Perfect

Samen met Young Perfect heeft MRFD met ByWouter diverse tools voor retailers en restauranthouders ontwikkeld. “Zij zijn vaak voor hun opdrachtgevers op zoek naar een oplossing voor een idee en kloppen hiervoor bij ons aan. Samen stimuleren we de creativiteit binnen een bedrijf en maken er een praktische tool bij. Soms geven we een eigen draai aan een idee. Zo halen we het beste in elkaar boven.”