Share Globe Up Down Left Right Arrow top right Checkmark Shield check Close Loading

Ontwerpstudio Marijn Roovers Food Design is gespecialiseerd in fooddesign, conceptontwikkeling en productdesign. Je kunt hier ook terecht voor grafische vormgeving en webdevelopment.

Een geslaagd food concept

Food is zoveel meer dan eten alleen. Het gaat om de totaalbeleving. Een nieuw concept moet je dan ook op de juiste manier in de markt zetten. Marijn Roovers Food Design (MRFD) vertaalt elk idee naar een geslaagd food concept.

Fullservice ontwerpstudio

MRFD is een fullservice ontwerpstudio. We hebben alles in huis om jouw project van start tot finish te doorlopen. We creëren (digitale) producten, merken en servicegerichte belevingen met beleving en oog voor detail. Geen standaardproducten, maar wensen op maat. De gedachte dat je als partners tot het beste resultaat komt, is in ons werk leidend. Samenwerking is ons sleutelwoord.

De meerwaarde van een totaalconcept

Onze ontwerpstudio neemt de tijd voor jouw wens. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing om een foodconcept te communiceren. Heb je al een idee? Dan gaan we kijken of dat idee past in het totaalconcept. Want dát geeft jouw bedrijf uiteindelijk meerwaarde. Waar nodig vullen we jouw idee aan of reiken we je nieuwe ideeën aan. Doordat we altijd streven naar perfectie, behalen we samen de beste resultaten.

Van product en verpakking tot vermarkten

Hoe werkt dit in de praktijk? Jij vertelt ons jouw idee. Wij brengen dit vervolgens samen met jou tot leven in een compleet innovatief concept. Een samenhangend geheel waarin het verhaal achter jouw product, de verpakking en de wijze van vermarkten allemaal samenkomen. Door onze ruime kennis en ervaring kijken we over vakgrenzen heen. We ontwerpen niet alleen slimme verpakkingen, maar kijken ook naar de juiste mediamix.

Over Marijn Roovers Food Design

De ontwerpstudio MRFD is in 2012 opgericht. In korte tijd heeft oprichter Marijn Roovers aansprekende zaken gemaakt waarmee hij naam heeft gemaakt als fooddesigner. Hij heeft zelf ook ruime gastronomische ervaring (tot op sterrenniveau) en werkt met de nieuwste bereidingstechnieken, productiemethoden en ingrediënten. Dit leverde spraakmakende resultaten op voor toprestaurants, patissiers en cocktailbars over de hele wereld.

Bekijk projecten voor onze creaties.